注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

英特三(1)班

有距?无惧!

 
 
 

日志

 
 

奥斯汀老师的一周感言  

2013-11-14 22:42:33|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

This week we continued reading our story about a rabbit named Jack and a bear named Rick.

We also frequently practiced writing correct sentences and fixing sentences with mistakes.

We also started working on small contractions and understanding what 2 words make up the contraction.

Lastly we continued working on our spelling words that mostly containing -ack and -ick as well as creating new words using different letters and being able to pronounce the new word correctly.

It was another good week, the kids are coming along nicely!

 

译文:

这一周,我们继续阅读了关于一只名叫杰克的兔子和一只名叫瑞克的小熊之间的故事。

我们也频繁地练习写正确的句子,并且订正句子中的错误。

我们还开始研究短小的缩略词和理解什么是2个单词组成缩略词。

最后,我们继续拼写大多含有的-ack和-ick的单词,以及使用不同的字母创造新的单词和学会新单词的正确发音。

这又是一个很棒的一周,孩子们正在沿着很好的路线走下去!

  评论这张
 
阅读(32)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017